Koncert pro Emičku

V neděli 7. února se za velké účasti diváků v konickém “Živňáku“ konal benefiční koncert pro Emičku. Jeho výnos činí 54 586,- Kč a spolu se ziskem za vydražené srdce a dašími dary došlými na konto sbírky, se tak podařilo shromáždit částku 123 436,- Kč. Celá bude využita pro pomoc rodině pečující o Emičku - dítě s diagnostikovanou a léčenou rakovinou měkkých tkání.

Zhruba v polovině ledna se předem neorganizované společenství lidí okolo pana Josefa Bartoše z Kladek rozhodlo pomoci malé Emičce, postižené rakovinou. Protože jde většinou o lidi spojené s muzikou, dohodli se na benefičním koncertu. Obzvlášť díky facebooku se podařilo dát dohromady zajímavou skladbu účinkujících a výsledek celé akce a kampaně je opravdu obdivuhodný.

Charita Konice za spolupráce s Arcidiecézní charitou Olomouc organizátorům nabídli pomoc se zastřešením této veřejné sbírky, která se tak uskutečnila dle přísných pravidel zákona a bude po celou dobu až do jejího utracení a vyúčtování pod kontrolou Krajského úřadu Olomouckého kraje.

Poděkování a velký obdiv patří jak všem organizátorům, zejména panu Bartošovi, účinkujícím a pak také velké spoustě návštěvníků koncertu a dárců. Emičce a její rodině pak nezbývá než popřát vše dobré a brzké a plné uzdravení, ve které pevně věříme.

Pokud chcete sbírku také ještě podpořit, lze tak učinit několika způsoby:

1) hotově - Charita Konice má ve své kanceláři na Zahradní 690 připravenou sběrací listinu. Stačí peníze přinést.
2) příkazem odeslat částku na účet 115-1060670297/0100, var. symbol 7.

Jakékoli bližší informace či potvrzení o darech můžete získat na Charitě Konice,